Over Weg van Kunst

Weg van Kunst
Stichting WegVanKunst organiseert sinds 2003 (twee)jaarlijks een kunstroute door de oude binnenstad van Kampen. Bezoekers kunnen in april, tijdens het nationale museumweekend in bijzondere, voornamelijk particuliere woningen hedendaagse kunst bekijken van professioneel werkende kunstenaars. Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur op zaterdag en zondag!

Iedere editie wordt de folder met route ontworpen door een andere kunstenaar. Tijdens dit weekend zijn de kunstenaars zoveel mogelijk aanwezig om uitleg te geven.

WegVanKunst trekt iedere editie honderden bezoekers.

Sponsoring
Wij hebben gelukkig al een aantal zeer loyale, kunstminnende sponsors die de Weg van Kunst een warm hart toedragen, maar we kunnen zeker nog nieuwe sponsors gebruiken. Indien u ook van mening bent dat de Weg van Kunst een belangrijk cultureel evenement is dat in Kampen moet blijven voortbestaan, dan kunt u ons steunen door een bedrag te storten op bankrekeningnummer:
NL82 RBRB 0706581768

Kleine én grotere bedragen zijn allemaal zéér welkom. Indien u € 50,00 of meer doneert, kunt u rekenen op naamsvermelding op deze website, Facebook en Twitter, eventueel met logo, en vanaf € 100,00 krijgt u ook op onze folder met de kunstroute een vermelding. Bedragen onder € 50,00 vermelden wij indien u dat wenst op onze Facebookpagina. Alle andere vormen van sponsoring (in natura) zijn vanzelfsprekend ook welkom. Alvast héél hartelijk bedankt!